Shirley Rijneveld Reïntegratie-expert

Over Shirley

Verbinder tussen mens, werk en wet

Bevlogen

Enthousiast

No-nonsense

Concreet

Heeft u een langdurig zieke werknemer? Laat mij u helpen. Ik ben register arbeidsdeskundige en mijn mes snijdt aan twee kanten. Ik help u kosten te besparen met behulp van praktisch en toegankelijk reïntegratieadvies zodat uw werknemer via de snelste weg aan het werk gaat. Ook help ik uw werknemer opnieuw balans te vinden tussen werkbelasting en zijn individuele belastbaarheid. Ik geef richting en bied perspectief.

Mijn arbeidsdeskundig advies is praktisch en toegankelijk en biedt u concrete handvatten om de reïntegratie van uw werknemer vorm te geven tijdens de eerste twee jaar van ziekte. Dat is prettig voor alle partijen én voorkomt loonsancties. Hoe dan ook, mijn inzet is voorkomen dat uw zieke werknemer langdurig uitvalt en hem of haar langs de snelste weg weer aan passend werk te helpen. Daar is iedereen bij gebaat!

Om reïntegratievraagstukken aan te pakken richt ik mij op vier aandachtsgebieden:

1. De verbinding tussen mens, werk en wetgeving;

2. De werkbelasting en de individuele belastbaarheid van uw zieke werknemer;

3. De mogelijkheden voor passend werk;

4. Arbeidsongeschiktheid voorkomen en verhelpen.

Sinds 2019 verzorgt Shirley Rijneveld voor Buro Obol arbeidsdeskundige onderzoeken. Buro Obol is een landelijk arbeidsdeskundig bureau. Shirley beschikt over parate kennis van de sociale zekerheid, werkt snel en rapporteert helder!

Michel van Lookeren

Eigenaar, Buro Obol

Meer weten over wat ik kan betekenen?

Neem dan contact op via het contactformulier.

3 + 2 =